Waar koop je je whiteboards?

Side view of a multiracial group of young men and women sitting in a row at a table, writing with pencils on paper. They are taking a test or filling out an application. Focus is on the girl in the pink shirt who is talking to the guy next to her.

Tegenwoordig hangt of staat er in elk klaslokaal wel een whiteboard. Het zijn immers zeer handige dingen, die whiteboards. Maar wat is nou de beste plek om zo’n whiteboard te kopen? Als je het aan ons vraagt zeggen wij zeker whiteboardshop.nl! Op deze site heb je keuze uit talloze formaten en kun je zelfs een illustratie of afbeelding naar keuze op het whiteboard laten printen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om whiteboards te bestellen met daarop het logo van jouw school, of zelfs een hele wand gemaakt van whiteboards. De keuze is volledig aan jou en dat is waarom deze website onze absolute favoriet is. Kijk eens op https://whiteboardshop.nl/categorie/maatwerk/id/103.

Maak topografie net even een tikkie leuker

Omdat je op deze website zoveel opties hebt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een landkaart op een whiteboard af te laten drukken. Dit is een leuk idee om de topografie lessen wat op te leuken. Zo kun je ook een leeg weekschema laten afdrukken om een duidelijk lesrooster aan te kunnen geven, of huiswerk aan te geven. Laat zelfs een schema afdrukken voor het vervoegen van Duitse werkwoorden! De keuzes zijn eindeloos en ze maken allemaal de lessen net even wat leuker. Hoe leuker de lessen, hoe sneller ze leren! Zelfs de docenten zelf zullen er wat plezier aan kunnen beleven.

Welk formaat whiteboard kies jij?

In elk klaslokaal hetzelfde formaat whiteboard? Dat houdt alles een beetje overzichtelijk en doet het er netjes uitzien. Voor bepaalde vakken zal het whiteboard echter meer gebruikt worden dan voor andere vakken. Denk bijvoorbeeld aan wiskunde of scheikunde, al die formules en sommen hebben wel hun ruimte nodig! Op deze geweldige website kun je daarvoor een prima oplossing vinden. Zo kun je dus een wat kleiner formaat ophangen in het Frans klaslokaal en een groter whiteboard in het scheikunde klaslokaal. Zo kan de scheikundedocent(e) weer lekker uit de voeten. Maak het de docenten wat makkelijker!

Groot, groter, grootst!

Zijn er lokalen waarin het whiteboard zo uitbundig wordt gebruikt dat men er altijd ruimte tekort komt? Maak gewoon de hele wand een whiteboard! Nooit meer te weinig ruimte voor sommen, aantekeningen, huiswerk, noem maar op! Zo’n enorm whiteboard kan natuurlijk ook in de lerarenkamer worden geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld ideeën delen met collega’s, mededelingen noteren of samen brainstormen over lesplannen of verbeteringen in de school. Een whiteboard het formaat van een hele wand geeft veel ruimte voor ideeën. Wij zijn grote fans van de whiteboard-wand! Een whiteboard muur bestellen kan dan natuurlijk ook!

Een school vol whiteboards

Ben jij nu ook zo enthousiast over al die verschillende mogelijkheden qua whiteboards? Laat ons je vooral niet ophouden, neem gewoon zelf eens een kijkje! Een nieuw whiteboard voor dit lokaal hier, een nieuw whiteboard met opdruk voor dat lokaal daar en, oh, nog ééntje met een kaart van Nederland voor hier, misschien! Wie weet vallen ook jouw klaslokalen nog gezelliger en prettiger te maken met zo’n handig nieuw whiteboard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *