Wil jij rijles Hoofddorp volgen? Bij Rijschool Dorland leer je pas echt rijden! Leren doe je door te doen en dus is het belangrijk om veel te rijden en zo veel ervaring op te doen. Vraag een proefles aan om kennis te maken met de rijschool, de auto en de instructeur natuurlijk. In 1 uur rij je dan samen een route bij jou in de buurt en zo kan de instructeur zien wat je talenten zijn en hoeveel kennis je al hebt. Na afloop kunnen ze dan al een inschatting geven van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben voor het examen.

Rijbewijs

Rijschool Dorland: rijles Hoofddorp

Iedereen in Amsterdam en omstreken is bekend met Rijschool Dorland! Sinds 1937 verzorgen zij al verkeersopleidingen voor rijbewijzen. Door deze ervaringen weten zij dat het heel belangrijk is om veilig en goed aan het verkeer deel te nemen. Of het nou gaat om een auto, fiets, vrachtwagen of brommer… Rijschool Dorland verzorgt ook trainingen voor beroepschauffeurs. Het doel van de rijschool is om mensen op een professionele en vakkundige manier te kunnen opleiden. Natuurlijk dienen de opleidingen ook leuk en gezellig te zijn. Bij Rijschool zijn ze pas tevreden als jij dat ook bent.

Auto rijden

Pakketten

Iedereen is anders dus biedt Rijschool Dorland verschillende pakketten aan. Sommigen hebben 20 lessen nodig, sommige 30 en sommige 40. Dat ligt helemaal aan jou, zolang je maar slaagt toch?! Je kunt ook de TTT doen (TussenTijdse Toets) dan heb je je bijzondere verrichtingen al gedaan en hoef je minder lang praktijkexamen te doen! Dit is ook helemaal aan jou. Kies het pakket waar jij je goed bij voelt! Na de proefles worden dus het waarschijnlijke aantal lessen verteld en zo kun je ook een pakket kiezen. Wil je meer informatie weten over Rijschool Dorland? Kijk dan op de website of neem contact op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *