Opleiding Management Assistent

Waardevolle toevoeging

Het is nooit verkeerd om in jezelf te investeren, welke leeftijd je ook hebt. Het is dan ook uit onderzoek gebleken dat werkzoekenden met een nieuw diploma veel sneller een baan vinden. Ook wanneer je al werkzaam bent binnen een bedrijf is het altijd aan te raden om jezelf te blijven ontwikkelen. Na de opleiding Management Assistent beschik je maar liefst over twee diploma’s. Administratief Medewerker en Management Assistent. Dit is niet alleen erg waardevol; je hebt hiermee ook een brede basis opgebouwd om binnen dit vakgebied aan de slag te gaan.

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige functie waarbij je te maken krijgt met verschillende projecten, diverse contacten en een breed scala aan taken is de opleiding Management Assistent een ideale optie; deze kun je volgen bij Fabius Opleidingen. Met deze baan ben je een waardevolle aanwinst voor een bedrijf: je ontlast de leidinggevende en doet allerlei taken waar zij zelf niet aan toe komen. Je hebt allerlei administratieve taken en daarnaast neem je ook de regeling en organisatie van vergaderingen op je. Afwisselend werk? Zeker weten, als Management Assistent is geen dag hetzelfde. Er is veel vraag naar Management Assistents, en dus kun je na het behalen van de opleiding snel aan de slag.

Wat leer je tijdens de opleiding Management Assistent?

Wat kun je verwachten van de opleiding? De opleiding Management Assistent leert je niet alleen alles over organisatie en planning, maar leert je ook op zakelijke wijze te communiceren en corresponderen in het Nederlands en Engels. Eerst moet je de opleiding Administratief Medewerker hebben afgerond, daarna ga je verder met de vervolgopleiding: Management Assistent. In iets meer dan een jaar kun je de opleiding succesvol afronden en direct aan de slag gaan met het vinden van een baan.