De handigste productiviteitstips om jou te helpen als coach?

Ben je op zoek naar de handigste productiviteit tips? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres! Met de Japanse term kanban is het mogelijk om te werken volgens de Toyota normen om meer te kunne  bereiken op een dag. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Wat kun je na kanban?

Aan het eind van de coaching kanban  bent u in staat om diverse zaken succesvol uit te voeren. Zo kunt u zelfstandig én professioneel functioneren als coach. U hoeft na de kanban  niet te bouwen op andere instanties, u leert alle relevante zaken in de kanban . Ook beheerst u alle methodieken om effectief te kunnen coachen. Deze worden u eerst theoretisch aangeleerd, waarna de theorie wordt toegepast in praktische oefeningen. Tevens kunt a na de kanban  andere personen coaching en aansturen naar effectief gedrag. De meeste mensen hebben namelijk de ambitie op doelen te bereiken, zij missen vaak echter de juiste richting.

Geef richting

U bent na de kanban in staat om deze richting te geven. Daarnaast wordt u aangeleerd om te reflecteren op uw eigen handelingen als coach. Waarom dit belangrijk is? Verschillende bedrijfsmodellen gericht op efficiëntie wijzen uit dat de evaluatiefase het meest cruciaal is. Wanneer dit correct wordt uitgevoerd is het namelijk mogelijk om beter te worden in het coaching vakgebied: er is namelijk áltijd ruimte voor verbetering. Mentaal wordt u compleet klaargestoomd voor de praktijk. Zo zult u merken dat u als coach emotioneel volwassen zult zijn. U kunt van tevoren namelijk nooit weten met welke personen u écht te maken heeft. Wanneer zo een persoon vanuit emotie reageert bent u dan in staat om met een koel hoofd de lijnen uit te leggen. Als laatst leert u om zelfstandig opdrachten binnen te halen en offertes te schrijven. Nadat u het fundament heeft gelegd door alle vaardigheden te beheersen, bent u hiermee in staat om de vruchten te plukken en cliënten binnen te halen.