Aan de slag met LMS

Managed

Jouw kennis overbrengen aan een ander, maar dan op een moderne manier? Dan kun je het beste met LMS. Nu wil jij natuurlijk weten wat dit precies inhoudt en wat het voor jouw onderneming kan betekenen. Dit staat namelijk voor Lean Management systeem. Je kun ervoor kiezen om een geheel nieuw draaiboek uit te werken. Maar wist jij ook dat je dit op een zeer eenvoudige manier kunt realiseren. Dan nog niet gesproken over het feit dat je simpel jouw eigen kennis kunt inbrengen.

Neem maar eens een kijkje op de website van Mycademy.com. Via dit bedrijf heb je niet alleen diverse mogelijkheden, ook denken zij maar al te graag met je mee! Hierdoor is het overbrengen van de juiste kennis op andere een plezier om te mogen doen.

Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan een ander zijn community, maar voornamelijk gaat het om het delen met de kennis naar jouw collega’s. Wanneer jij op deze website kijkt, dan zie je voornamelijk de leerpaden staan. Dit houdt in dat je leerdoelen stempelt om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling snel wordt behaald.

LMS

LMS in de praktijk realiseren

MyCademy heeft zich in de afgelopen tijd goed weten te ontwikkelen tot een expertise. Met name op het gebied van kennis delen weten zij jou goed te helpen. Zo bieden zij organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van deze tools en handvatten over te brengen aan het team die jij graag wilt helpen. Delen van kennis is sowieso zeer aan te raden natuurlijk. De volgende leervormen biedt dit bedrijf met plezier aan:

  • Online trainingen (e-learning)
  • Blended learning
  • Klassikale trainingen
  • Micro learning
  • Interne kennissessies
  • Virtuele Labs
  • Live Online Bootcamps

Demo aanvragen?

Ook het aanvragen van een demo is hier geen enkel probleem. Dit kun je eenvoudig en snel via de website doen. Weet jij al wel welke leervorm jij wenst te gebruiken? Vink het aan en maak jouw demo gereed voor gebruik.

Software

Online leren werkt in het voordeel

Veel mensen zitten er niet meer op te wachten om op een latere leeftijd alsnog te moeten leren. Met LMS kun je op een rustige en unieke manieren blijven leren. Jij bepaald zelf wat jij die dag wilt leren en tot hoever. Dankzij een zeer simpele werkwijze wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt om hiermee te werken. Het inschrijven voor een cursus wordt hierdoor dan een mogelijkheid om jouw kennis alsnog uit te breiden.

Vergroot jouw leerpaden!

Studeren is sowieso zeer aan te raden voor iedereen. Toch zitten hier niet veel mensen op te wachten, maar het is wel een verruiming. Denk hierbij aan het feit dat jij jouw kennis up to date kunt houden. Weet jij het nog niet zeker of dat je hiermee uit de voeten kunt komen? Dan raad ik je aan om gebruik te maken van de demo versie. Hiermee krijg jij een volledig inzicht hoe dat je dit hoort te gebruiken.